Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
 
Меню сайту
Навч-метод. робота
Наук. роб. викл-в
Наук. роб. студ-в
Абітурієнту
Календар
«  Квітень 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
НАШІ КООРДИНАТИ
 
м. Хмельницький,
вул. Інститутська, 11
аудиторія 3-403а
телефон: (0382) 708647
E-mail: kafedrapip@ukr.net
Пошук
 
Статистика
 

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2015 » Квітень » 16 » Зустріч з роботодавцями
07:42
Зустріч з роботодавцями

Кафедра практичної психології та педагогіки організувала діалог випускників-психологів з потенційними роботодавцями

12 березня 2015року у Хмельницькому національному університеті відбувся відкритий семінар "Діалог випускників-психологів з роботодавцями" щодо працевлаштування майбутніх психологів.

Зі вступним словом виступив завідувач кафедри практичної психології та педагогіки Потапчук Є. М., який повідомив про започаткування традиції проведення щорічних зустрічей студентів-випускників із потенційними роботодавцями у форматі відкритого семінару. Очільник кафедри звернув увагу на те, що підготовка конкурентоспроможного фахівця-психолога потребує щоденної клопіткої роботи викладацького складу. Але для того, щоб ця робота була результативною необхідна тісна співпраця з потенційними роботодавцями, які формують чіткі вимоги до сучасного фахівця-психолога. То ж саме такі зустрічі роботодавців зі студентами та викладачами дозволяють отримати цінну інформацію, а також зворотній зв’язок від усіх зацікавлених сторін. Це, у свою чергу, сприяє покращенню навчальної, методичної  та виховної роботи зі студентами. 

Заступник начальника міського управління освіти Дупляк Тетяна Василівна розкрила можливості працевлаштування студентів у дитячих навчально-виховних закладах та загальноосвітніх навчально-виховних закладах міста Хмельницького.

Завідувач обласного центру практичної психології та соціальної роботи Пастух Людмила Василівна окреслила можливості у роботі психолога, спрямовані на реалізацію творчих дослідницьких намірів, підвищення кваліфікації, обмін досвідом із досвідченими практиками, але і зазначила, наскільки складно буде знайти роботу у державних структурах!..

Оригінальною та емоційною була розмова керівника кадрового агентства Осінської Ірини із студентами, а саме особливою була як ексцентрична манера виступаючої, так і «запрошення» студентства до організації самостійної приватної справи у кадровому менеджменті.

Запрошені психологи-практики , а саме: директор центру розвитку "Простір" Маліновська М.М., директор реабілітаційного центру дітей з обмеженими можливостями Кривицька В.В., практичний психолог ДНЗ № 26 "Кульбабка" Кобельник І.В., детально зобразили особливості роботи із різними категоріями дітей та їх батьків, а також звернули увагу на специфіку організації практики та подальшого працевлаштування практичних психологів саме у заклади таких типів.

Завершила ділову розмову декан ГПФ Станіславова Л.Л., яка відзначила заслуги кафедри у започаткуванні багатьох справ профорієнтаційної роботи, особливо це і щорічні Відкриті семінари – зустрічі з батьками студентів, це і робота «Школи майбутнього психолога» для потенційних абітурієнтів, а ось і нова справа «Діалог студентства із роботодавцями», підвела підсумки відритого семінару, подякувала всім за співпрацю.

Спеціаліст Центру інформаційного менеджменту та працевлаштування Доротюк О.М. зазначила про необхідність та своєчасність проведеного заходу, а також звернула увагу на оригінальність у підготовці діалогу з урахуванням вимог часу «студенти вміють… - роботодавці працевлаштовують…».

Колектив кафедри у захваті від студентів-випускників, шановних гостей та … й від самих себе!!!

Переглядів: 601 | Додав: kafedrapip | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]