Головна Реєстрація RSS
Вітаю Вас, Гість
 
Меню сайту
Навч-метод. робота
Наук. роб. викл-в
Наук. роб. студ-в
Абітурієнту
Календар
«  Жовтень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
НАШІ КООРДИНАТИ
 
м. Хмельницький,
вул. Інститутська, 11
аудиторія 3-403а
телефон: (0382) 708647
E-mail: kafedrapip@ukr.net
Пошук
 
Статистика
 

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2013 » Жовтень » 16 » Кафедра практичної психології та педагогіки інформує про результати ІІІ-го Відкритого семінару за участю батьків
09:49
Кафедра практичної психології та педагогіки інформує про результати ІІІ-го Відкритого семінару за участю батьків

   Кафедра практичної психології та педагогіки інформує про результати ІІІ-го Відкритого семінару за участю батьків

   12 жовтня 2013 року відбувся ІІІ-й Відкритий семінар за участю батьків «Підготовка практичного психолога: етапи, проблеми, перспективи», на який були запрошені декан гуманітарно-педагогічного факультету Л.Л.Станіславова, викладачі та студенти кафедри практичної психології та педагогіки.

   Семінар відкрив завідувач кафедри, Заслужений працівник освіти України, доктор психологічних наук, професор Потапчук Є.М, який проаналізував наявні проблемні питання та перспективи підготовки майбутніх практичних психологів.

 

   Завкафедрою відмітив наявність значного інтересу серед молоді до професії психолога. Завдяки наполегливій праці викладачів та активної співпраці з психологічними центрами Хмельниччини, науково-педагогічними закладами України, кафедра практичної психології та педагогіки створила чітку систему підготовки бакалаврів, спеціалістів, магістрів. Крім цього, нині ведеться активна робота по відкриттю аспірантури з психологічних напрямів дослідження. Завершуючи свій виступ, професор Потапчук Є.М. зазначив, що, навчаючись на психолога, студенти мають можливість не тільки здобути гарну професію, а й отримати потрібні знання для себе особисто, для сімейного життя та виховання дітей.

 

   З вітальним словом виступила декан гуманітарно-педагогічного факультету, кандидат філологічних наук, доцент Станіславова Людмила Леонідівна, яка подякувала колектив кафедри за гідний рівень підготовки фахівців напряму «Практична психологія», за якісно проведену профорієнтаційну роботу та вступну кампанію.

  Виступи присутніх мали різноплановий характер, що стосувалося: психологічної адаптації студентів-першокурсників, аналітичної інформації щодо працевлаштування випускників, якісної організації самостійної роботи студентів, питань використання електронних ресурсів навчання та прозорості у оцінюванні знань студентів завдяки системі «Електронний журнал».

  

   Висловлюємо щиру подяку всім студентам та їх батькам за проявлений інтерес до даного заходу, та сподіваємось на подальшу плідну співпрацю.

 


Переглядів: 520 | Додав: kafedrapip | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]